Saya suka tapi saya malas -,-


:heart: Assalamualaikum. Moshimoshi ;)


Saya ada tangan. Saya menulis dengan tangan kanan. Bukan kidal tapi kadal. HAH?! blogger-emoticon.blogspot.com 
Tangan kanan saya ni suka melukis tapi mewarna tak suka pulak dia-,- Yelah, mewarna  tuh perlukan ketelitian. Kalau tak macam apeda rupanya. Tu yang saya tak suka. Lecehlah.

Tapi, memandangkan saya rajin dan baik hati harini :face71:, saya warnakan la lukisan saya.
Hey kamu! Saya ada something untuk kamu nih. Penat saya lukis, tahu :tongue:
Saya tahu saya malas tapi janganlah kutuk lukisan saya :tears:

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Hahaha. Maaflah lukisan saya teruk gilerrr. 






>_<




Sengaja letak pensel banyak-banyak kat tepi. Ahakk  :XD:



Ini yang original. Malas nak lukis background =..=


4 comments:

Amirul Aizat said...

Alphonse 4, taufan 1 jek. X adil. Huh!! XD hahaha~

Farah Farhana said...

Hahahahahaha. Takpe2, nanti kita lukis lagi okeyy xD

W. Mastura said...

Wahhh cantiknya adik lukis kartun anime , bagus ada bakat jadi kartunis . huhu :)

Farah Farhana said...

Ahahahah. Biasa je kak. Heee -^_^- thanks.