Dia akan pergi.


"Janji yg pernah dibuat kalau dimungkiri,, usah berjanji lagi lepas ue…"
Saya ingat kata-kata kamu :(

Malam tadi saya rasa sangat sedih bila baca mesej kamu.
Rasa macam saya akan kehilangan kamu. Kita takkan contact untuk 3 bulan. Lamanya... tu baru 3 bulan. Belum lagi empat tahun, tiga tahun.


ARGH! Kenapa mesti 3 bulan?! Kenapa tak sebulan je? T.T

Kita sedih la. Tak banyak kita nak cakap... kita nak cakap sesuatu.
  • Jangan lupakan kita. Kita akan slalu bukak blog kamu, baca entry kamu.
  • Kita akan selalu tengok fb kamu. Kita rindu comment dan likes kamu. Kita akan rindu T__T
  • Kita tengah berusaha tok cari FMA versi melayu sebab kita nak dengar suara Ed. Kamu tahu kan kenapa.
  • Jangan tinggalkan solat masa kem.
  • Jaga diri, jaga hati.
  • Kalau demam makan ubat.
  • Lepas kamu pergi, takde siapa yang nak ucap selamat malam.
  • Takde siapa yang nak dengar luahan hati kita.
  • Kita akan rasa kehilangan seorang kawan baik kita. Kawan yang sentiasa di hati.
|
|
|
V


tsktsktsk T____T


2 comments:

Tengku Puteri said...

sabarrrrr...hee...3 bulan x lama dik.. tunang akak kursus 3 bulan...lg 2 minggu nk abis dah...dulu masa dpt tau dia kna kursus 3 bulan rasa lama sangat...tambah2 dia army...susah nk cntct time kursus nih..huhu

Farah Farhana said...

Haaa, mesti rindu kan. heheheh ^_^