Bila lagi kau nak stop nih?!

Assalamualaikum.



Kenapa aku sangat susah untuk berhenti berblog (untuk seketika) ?? 


Harini, aku dah pesan dengan diri. 

"Lu online, lu mati"

But, tangan masih gatal nak tekan button On. Laptop yang gelap jadi terang warna biru.

Gatalnya tangan aku. Kalau garu belum tentu hilang gatalnya. Lol

Okey, esok aku cuba lagi. 


"Esok lu online, lu takkan dapat apa yang lu nak. Contohnya..."

Okay taknak sebut. Takut jadi betul-betul, tak tau ohh!! Eh, kesalahan tatabahasa. Tak mau ohh!!


Homaigod! Baiklah! Baiklah! *konon takut*


Tapi memang pon.




Sengaja betul.


Demok gembira akhirnya dapat tukar font laptop LOL.


2 comments:

Ainnur Athirah said...

hee ,, awak ... tlong ajer kite mcm mn nak tukar font lappy .. plezz .. plezz

Farah Farhana said...

nanti kite ajar. takpe. awak search kat pakcik google, suruh dia cari tukar font utk windows 7.